Arbeit in Minen

2021-6-3 · Translations in context of "Arbeit in Minen" in German-English from Reverso Context: Gefangene werden gezwungen, schwere Arbeit in Minen, Ziegelfabriken, landwirtschaftlichen Feldern und vielen verschiedenen Arten von Fabriken auszuführen.

in den Minen

Suggest as a translation of "in den Minen" Copy; DeepL Translator Linguee. EN. Open menu. Translator. Translate texts with the world''s best machine translation technology, developed by the creators of Linguee. Linguee. Look up words and phrases in comprehensive, reliable bilingual dictionaries and search through billions of online translations.

Minen unter

2021-6-3 · Traduzioni in contesto per "Minen unter" in tedesco-italiano da Reverso Context: Ich möchte die Minen unter höchsten Schutz stellen, bis auf weiteres.

minen li

,minen li。minen 1 。,minen,。

in Minen abgebaut

Many translated example sentences containing "in Minen abgebaut" – English-German dictionary and search engine for English translations.

100+ "Minen" profiles | LinkedIn

View the profiles of professionals named "Minen" on LinkedIn. There are 100+ professionals named "Minen", who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities.

in der Nähe der Minen

Suggest as a translation of "in der Nähe der Minen" Copy; DeepL Translator Linguee. EN. Open menu. Translator. Translate texts with the world''s best machine translation technology, developed by the creators of Linguee. Linguee. Look up words and phrases in comprehensive, reliable bilingual dictionaries and search through billions of online ...

Arbeit in den Minen

2021-5-4 · Translations in context of "Arbeit in den Minen" in German-English from Reverso Context: In der Zitadelle verurteilt Xax einen Mann zur Arbeit in den Minen, weil er seine Steuern nicht bezahlt hat.

in den Minen

2021-6-3 · Translations in context of "in den Minen" in German-English from Reverso Context: Was ich in den Minen sagte.

in Minen

2021-6-3 · Translations in context of "in Minen" in German-English from Reverso Context: in den Minen

Urheberrecht © 2007- AMC | Seitenverzeichnis